Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ !


Ανακοίνωση του ΕΕΚ

ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΎ ΛΑΟΥ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα(ΕΕΚ) καταγγέλλει με αγανάκτηση την σιωνιστική πειρατική επιδρομή στο Στολίσκο της Ελευθερίας και την μαζική σφαγή των άοπλων κι ανυπεράσπιστων μελών της διεθνούς ανθρωπιστικής αποστολής στην πολιορκημένη Γάζα. Το σιωνιστικό κράτος δεν αρκείται πια να δολοφονεί, να τραυματίζει και να φυλακίζει άμαχους Παλαιστινίους αλλά επεκτείνει τις δολοφονίες, τους τραυματισμούς και τις αιχμαλωσίες και σε όλο το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Για το σιωνιστικό κράτος-τρομοκράτη ακόμα και μια ειρηνιστική-ανθρωπιστική αποστολή θεωρείται τρομοκρατία. Για την ακροδεξιά κυβέρνηση του Τελ Αβίβ είμαστε όλοι τρομοκράτες- ακόμα και οι Εβραίοι και οι επιζώντες του Άουσβιτς που συμμετείχαν στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα!
Οι σιωνιστές όχι μόνο δολοφονούν αθώους αλλά και ατιμάζουν συνεχώς την μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που εξολοθρεύτηκαν. Το κράτος του Ισραήλ έχει γίνει ο μεγαλύτερος τροφοδότης του αντισημιτισμού.
Το ΕΕΚ καταγγέλλει την άμεση εμπλοκή και συνενοχή της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στο σιωνιστικό έγκλημα, τόσο με τα εμπόδια που ορθώσανε στην αποστολή στη Γάζα όσο και με την καταστολή που εξαπέλυσαν στο κίνημα αλληλεγγύης. Η κυβέρνηση Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που άφηνε αιχμάλωτους στα νύχια των σιωνιστικών κατασταλτικών μηχανισμών τους Έλληνες της αποστολής, εξαπέλυε στην Αθήνα την πιο βάρβαρη επιχείρηση καταστολής ενάντια στους χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την σφαγή στη Μεσόγειο. Είναι ολοφάνερο ότι έχει μπει σε εφαρμογή η γραμμή Καρατζαφέρη για εκμετάλλευση του διευρυνόμενου χάσματος ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ και μια στενότερη προσέγγιση της Ελλάδας με το σιωνιστικό κράτος.
Καλούμε όλο το ελληνικό εργατικό-λαϊκό κίνημα να σταθεί ενεργητικά στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, να απαιτήσει την διακοπή των σχέσεων με το κράτος-τρομοκράτη και να τιμωρήσει με τα μέσα της μαζικής ταξικής πάλης όλους τους εχθρούς των λαών.
1 Ιουνίου 2010