Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΗ, 6.00μμ.


Το ΕΕΚ Μαγνησίας καλεί την εργατική τάξη κι ιδιαίτερα τη νεολαία να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 24 Μάρτη, που έχει προγραμματιστεί ημέρες τώρα ενάντια στην αστική κυβέρνηση Παπανδρέου, ενόψει και της συνόδου κορυφής που πραγματοποιείται στις 24-5 Μάρτη για να προετοιμάσει τη χρεοκοπία χωρών, μαζί και της Ελλάδας. Αναπόφευκτα το προγραμματισμένο συλλαλητήριο αποκτά και αντιπολεμικό και διεθνιστικό χαρακτήρα μετά την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη.

Οι ληστές της ζωής μας, με βαμμένα με αίμα τα χέρια από πολέμους και επεμβάσεις, συνδέουν άρρηκτα την επιβίωση του καπιταλιστικού συστήματος με την αναχαίτιση της αραβικής επανάστασης.

Το καθήκον μας παραμένει ένα: Να ανατρέψουμε τη κυβέρνηση των δολοφόνων του ΠΑΣΟΚ, που συνδέει το μέλλον και τη τύχη της με αντίστοιχες επεμβάσεις όταν η κοινωνική οργή γίνει εξέγερση και επανάσταση.

Ο «οργασμός» κινητοποιήσεων στο Βόλο δεν οφείλεται στην έλλειψη πολιτικής συνεννόησης αλλά σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μάλλον συνδέονται με εκλογικές δημοσκοπήσεις παρά με την πραγματική ανάγκη ανατροπής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και εξόδου της χώρας από το ΝΑΤΟ, την ΟΝΕ και την ΕΕ.

22/3/2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ