Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 27 ΜΑΡΤΗ, 4.00μμ (Προσυγκέντρωση, Δημαρχείο Βόλου, 3.20μμ)


Με οικονομικές και κοινωνικές βόμβες στο εσωτερικό, πραγματικές βόμβες ενάντια στο λαό της Λιβύης, η κυβέρνηση των προθύμων, προσυπογράφει τη πώληση της δημόσιας περιουσίας για να μειωθεί το χρέος στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η αργεντινοποίηση της Ελλάδας θα λάβει δραματικές διαστάσεις με κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, πώληση δημόσιων επιχειρήσεων, γενικευμένη ανεργία και καταβύθιση των εισοδημάτων του εργαζόμενου πληθυσμού. Ανάμεσα στα σχέδιά τους είναι η περαιτέρω εκποίηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με τοποθέτηση επιπλέον έξι σταθμών διοδίων.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει σταθεί με συνέπεια 18 μήνες στους δρόμους. Παρά τη τρομοκρατική τροπολογία του Ρέππα, τα παπαγαλάκια κυβερνητικών ΜΜΕ, χιλιάδες αγωνιστές συνεχίζουν και περνάνε τα διόδια χωρίς να πληρώνουν, ακολουθώντας τις νέες οδηγίες διέλευσης. Ο αγώνας μας επεκτείνεται με συνείδηση και οργή ενάντια στους ληστές των δρόμων και ενάντια στις κυβερνήσεις που χρεοκόπησαν τη χώρα και για να επιβιώσουν, χρεοκοπούν βομβαρδίζοντας τη ζωή εκατομμυρίων στην Ελλάδα, τη Λιβύη. Ποιος θα σώσει τη χώρα; Πάντως όχι αυτοί που την χρεοκόπησαν, μια χρεοκοπία ολόκληρου του καπιταλιστικού συστήματος. Η μόνη λύση είμαστε εμείς, παίρνοντας τη τύχη της ζωής στα χέρια μας.

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ «ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ»: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

www.oxidiodia.gr

www.denplirono.wordpress.com