Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη, 9/10, 18.30, πλ. Ελευθερίας, Βόλος: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

Το Εργατικο Επαναστατικό Κόμμα συμμετέχει στο ανεξάρτητο συλλαλητήριο που οργανώνουν οργανώσεις, συλλογικότητες και κινήσεις πόλης με αφορμή την άφιξη του μεγάλου αφεντικού της μνημονιακής κυβέρνησης της κοινωνικής καταστροφής (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) που ζητά χείρα βοηθείας για να ανακοινώσει το νέο πακέτο μέτρων που δεν μπορεί να παρουσιάσει στον χειμαζόμενο λαό και από τη πλευρά του λαού δεν πρέπει να γίνει ανεκτό.

Ο Σαμαράς θα πει μόνο ένα πράγμα στην Μέρκελ: Αν το ευρωπαϊκό κεφάλαιο δεν βάλει πλάτη στη κυνέρνησή του, η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, δεκαπλάσιας σε ισχύ από το Δεκέμβρη του 2008.

Καθώς η 24ωρη απεργιακή τουφεκιά των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ έριξε λάδι στη φωτιά με το αίτημα της Γενικής Απεργίας Διαρκείας, μπροστά σε μια ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη η αστική κυβέρνηση ενεργοποίησε χουντικούς νόμους για την ασφάλεια της εκπροσώπου του χρηματιστικού κεφαλαίου.

Εμπρός για Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας για να ανατρέψουμε αστικές κυβερνήσεις και μνημόνια, να τσακίσουμε φασίστες και αφεντικά.


Τρίτη, 9/10, 18.30, πλ. Ελευθερίας, Βόλος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ