Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μαζική και δυναμική η χθεσινή(19/1) πορεία αλληλεγγύης στους κατειλλημένους κοινωνικούς χώρους στο Βόλο.

Η διαδηλωση είχε καλεστεί από πλήθος πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων: την κατάληψη Ματσάγγου, την κατάληψη Τερμίτα, το Ταμείο αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές, το Ράδιο Παράσιτα, το ΕΕΚ, την ΟΕΝ, την Αντιφασιστικη κίνηση μαγνησίας, την Αντασύα. Στην πορεία συμμετείχαν με μπλογκ το ΕΕΚ, η Αντιφασιστικη κίνηση μαγνησίας, η Ανταρσύα και φυσικά οι Καταλήψεις Βόλου. 

Το πλήθος ξεπερνούσε τους 700 διαδηλωτές, που φώναξαν συνθήματα υπερ των καταλήψεων, ενάντια στο αστικό κράτος, ενάντια στου πρεζέμπορες μπάτσους του και τους δολοφόνους φασίστες του.

1 μήνα μετά την πρώτη εισβολή των κρατικών σκυλιών στον κατειλλημένο χώρο της Βίλας Αμαλίας που ακολουθήθηκε από παρόμοιες εισβολές σε στέκια της ΑΣΟΕΕ, την κατάσχεση του ραδιοφωνικού εξοπλισμού του αυτοδιαχειριζόμενου 98FM, την εισβολή στην κατάληψη Σκαραμαγκα.

1 βδομάδα μετά την μεγαλειώδη πορεία στήριξης κι αλληλεγγύης των 10 χιλιάδων στην Αθήνα.

2 μέρες μετά την άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα του 27χρονου Πακιστανού ταξικού αδερφού μας Σαχτζάτ Λουκμάν από τα καθάρματα των ναζί, που συγκαλύφθηκε πλήρως από τα δελτία των δανείων 98 εκατομμύριων ευρώ. Η επιχείρηση πάταξης του "παρεμπορίου" που ξεκίνησε το γκλοπ του μπάτσου στις 28/12 στην ΑΣΟΕΕ ολοκληρώθηκε απο το μαχαίρι του φασίστα στις 17/1 στα Πετράλωνα...

Το κείμενο που μοιράστηκε απο το ΕΕΚ: http://eekmag.blogspot.gr/2013/01/blog-post_10.html
Το κείμενο που μοιράστηκε από την ΟΕΝ: http://konservokouti-oen.blogspot.gr/2013/01/blog-post_19.html


ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΧΤΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ


ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΕΕΚ

ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΕΚ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΝ