Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ




Με δυναμισμό, δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα (25/5) στην Αργαλαστή Πηλίου, πραγματοποιώντας αντισυγκέντρωση στην φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής στο χωριό.
Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου είχε ευγενικά παραχωρήσει στους ντόπιους ναζί δημοτική αίθουσα μετά από αίτημά τους εκφράζοντας έτσι τα δημοκρατικά του αισθήματα.

Διμοιρίες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και δεκάδες άνδρες της ασφάλειας Βόλου εξασφάλισαν την ασφαλή διέλευση των ναζιστών στο χώρο συγκέντρωσης που ενισχύθηκαν από τους ομογάλακτους τους από Λάρισα, φτάνοντας τον εκπληκτικό αριθμό των 10 ατόμων.

Η αστυνομία απωθόντας τους διαδηλωτές, οι οποίοι φώναζαν συνεχώς συνθήματα εναντίον των χρυσαυγιτών, εξασφάλισε δίοδο προς το χώρο της συγκέντρωσης των φασιστών, οι οποίοι λίγο αργότερα πλαισιώθηκαν από μια χούφτα ντόπιους συνεργάτες τους.

Στη συγκέντρωση συμμετείχε και το ΕΕΚ το οποίο μοίρασε δική του ανακοίνωση καταγγέλλοντας τη φασιστοσύναξη, καλώντας τους κατοίκους να αναπτύξουν τις δικές τους ομάδες αυτοάμυνας ενάντια στη φασιστική απειλή.