Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές του Σινέ ΝΙΚΗ
Όλοι στα Δικαστήρια Βόλου, Παρασκευή 31/05/2013 στις 09:00


   Η λαομίσητη τρικομματική κυβέρνηση, αποτελούμενη από τα απομεινάρια του παλιού κόσμου, φοβάται. Η εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 έφερε στην επιφάνεια την σήψη του καπιταλισμού αλλά συγχρόνως την αναγέννηση της ελπίδας.
    Οι καταλήψεις, τα στέκια, οι συνελεύσεις καθώς και οι διάφορες μορφές αλληλεγγύης έτσι κι αλλιώς αποτελούνε χώρους αντίστασης και πάλης ενάντια στην προσπάθεια του κεφαλαίου να εξουσιάσει ζωές και συνειδήσεις. Η διαφορά που δημιουργήθηκε από την αρχή της καπιταλιστικής κρίσης, το 2007 και μετά, έγκειται στο ότι αυτό που ο καπιταλισμός θεωρούσε δεδομένο φαντάζει αδύνατο να πραγματοποιηθεί στο ελάχιστο. Η εξουσία της αστικής τάξης φθίνει ολοένα και περισσότερο και στην θέση της μπαίνει η περίοδος της αλλαγής του κόσμου, δηλαδή της προλεταριακής επανάστασης.
   Το κράτος με τα μαντρόσκυλά του, σε άψογη συνεργασία με τους δημοκράτες δημάρχους σαν τον Π.Σκοτεινιώτη, αλλά και πολλούς άλλους, αφήνει τους φασίστες να περιφέρουνε τα μίζερα γκρουπόσκουλά τους παντού για εκδηλώσεις με τίτλο όπως «μέχρι τη νίκη»  ….που ευκόλως παραπέμπουνε σε ναζιστικά συνθήματα όπως “seig heil” ….. ενώ ταυτόχρονα συλλαμβάνει και δικάζει αγωνιστές με την κατηγορία της φθοράς πόρτας του εγκαταλελειμμένου από την ίδια την πολιτεία σινέ ΝΙΚΗ.
Το σινέ ΝΙΚΗ παραμένει εγκαταλελειμμένο όπως και πριν, ενώ χιλιάδες άνεργοι κι απελπισμένοι αναζητούν ένα χώρο επανασυλλογικοποίησης της διαλυμένης ζωής. Οι σκοτεινιώτηδες και σια προτιμούν να παραπέμπουν στην εκκλησία, τις ΜΚΟ και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις παρά σε αυτό-οργανωμένους χώρους πολιτισμού και επανάκτησης της πολιτικής δράσης.
   Το κράτος σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης απαιτεί τη τιμωρία όλων, τον εγκλεισμό και τη διασπορά του φόβου. Η συγκέντρωσή μας στα δικαστήρια του Βόλου είναι μια απάντηση στους καλοθελητές του καπιταλισμού, της συστηματικής εκμετάλλευσης κι εξαπάτησης.

Να είμαστε όλοι εκεί! 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !


Graphic1    



                           eek@eek.gr                  www.eek.gr                      τηλ.-fax: 211725237