Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ


'Προσοχή, προσοχή, Χρυσαυγίτης με στολή' φώναζε σύσσωμος ο εργατόκοσμος που μαζεύτηκε στην γέφυρα του Μαρτίνου να διαμαρτυρηθεί κλίνοντας συμβολικά το δρόμο για ένα 15΄λεπτα και δέχτηκε την επίθεση των ΜΑΤ του «Ξένιου» Δένδια. Τα χημικά και ο πετροπόλεμος συνεχίστηκαν έως λίγο μετά της 18:00.



Δυο μέρες μετά την δολοφονία του Φύσσα, εν μέσω της απεργίας των καθηγητών και την ώρα που θα γίνουν οι γενικές συνελεύσεις τους για να αποφασίσουν για την συνήχηση του απεργιακού τους αγώνα, ο κρατικός μηχανισμός της καταστολής με εντολή της κυβέρνησης, θέλει να στείλει ένα ακόμα σκληρό μήνυμα στους απεργούς όλης τις χώρας.
Το ίδιο μήνυμα και στόχο είχε και η στυγνή δολοφονία του Φύσσα. Ο φονιάς έσφαξε τον νεαρό εργάτη σύντροφο μας, εκτελώντας την εντολή που πείρε βρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία από το οργανωτικό κέντρο της συμμορίας και με την διακριτική όπως πάντα παρουσία των ΔΙΑΣ.
Τρία χρόνια τώρα, όσο εντείνετε η καπιταλιστική κρίση αποκαλύπτεται η απόλυτη αδυναμία των κυβερνώντων να κυβερνήσουν με τον παλιό τρόπο. Στην προσπάθεια να κυβερνήσουν επιβάλλοντας τα μνημονικά μέτρα στις μάζες των εργαζόμενων χρησιμοποίησαν ότι είχαν στην διάθεση τους. Ψεύτες πολιτικούς, πουλημένους γραφειοκράτες συνδικαλιστές, προσωπικότητες «κύρους», την βία και τα χημικά της αστυνομίας, τις επιστρατεύσεις των διαμαρτυρόμενων εργατών και την κήρυξη περιοχών ολόκληρων σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης.
Ότι και αν έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιήσει δεν μπορεί να συγκρατήσει έναν λαό που δεν ανέχεται πλέον να κυβερνιέται με τον παλιό τρόπο και παλεύει για να ζήσει.
Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν μια κοινωνία εργαζόμενων καταλαβαίνει ξεκάθαρα και μέσα σε μια στιγμή, τον ρόλο του καπιταλιστικού κράτους και της συμμορίας των ναζί.
Εκεί που αρκετό καιρό τώρα το ΔΣ του σωματείου (ΔΑΚΕ), προσκαλούσε την συμμορία των φονιάδων σε φόρουμ δίνοντας της θεσμική υπόσταση για να απευθύνετε στους εργάτες.
Εκεί που και άλλοι θεσμικοί παράγοντες δήμαρχοι, βουλευτές και γραφειοκράτες συνδικαλιστές, κάθονται σαν ομότιτλη με την συμμορία στο ίδιο τραπέζι και προσπαθούν με μπόλικη σάλτσα από «Ελληνική υπερηφάνεια» να διασκεδάσουν τους εργάτες για να ξεχάσουν τις απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις και να τους εμπλέξουν σε αγώνα για να επιλεχτεί αφεντικό από την Ελλάδα.
Εκεί που μόνο μια μικρή μειοψηφία ανεξάρτητων συνδικαλιστών είχε διαμαρτυρηθεί και κατήγγειλε την πρόσκληση της συμμορίας.
Εκεί στην επίθεση των ΜΑΤ σύσσωμοι όλοι εργάτες και κάτοικοι φώναξαν:

Προσοχή, προσοχή χρυσαυγίτες με στολή!!!!!!!