Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης 2015



Επιτυχής ήταν η διοργάνωση του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης το τετραήμερο 3-4-5-6 Απριλίου 2015. Η πρωτοβουλία των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής με τη συμμετοχή των εργαζομένων της ΕΡΤ3, των Σχολικών Φυλάκων, των Καθηγητών σε διαθεσιμότητα, των Καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και του Σωματείου Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας έδειξε περίτρανα ότι σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ τα συνθήματα ''ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ'', ''ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ'', ''ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ''.


Το Καραβάνι ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και κατέληξε στην Αθήνα όπου οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας όπου απαίτησαν να λυθούν άμεσα τα αιτήματά τους. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί Λάρισα, Βόλος, Λειβαδιά, Χαλκίδα έδωσαν το δικό τους έντονο αγωνιστικό στίγμα με άψογες πορείες και υψηλό φρόνημα.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα στήριξε από την αρχή με όλες του τις δυνάμεις το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης. Έναν αγώνα για την αξιοπρέπεια, ενάντια στη φτώχια και τη κοινωνική καταστροφή.